Jdi na obsah Jdi na menu
 


Upíři

 

Popis

Mají mít bílou kůži studenou jako led.Ostré špičáky jimiž pijí krev z lidí.Pohled na slunce a jeho paprsky ho můžou zabít.Živí se krví,jeho oběti přežijou jen zřídkakdy.Podle některých mýtů a legend se dokáže změnit na různá zvířata - vlky,kočky,havrany a netopýry.Dokážou létat.Spí ve dne a v noci loví.Když loví pravidelně - každý den nebo každý druhý,jsou silnější,rychlejší a daleko nebezpečnější než obvykle,což je dost špatné pro jejich oběti. 

 Je to sice trošku divný,ale přesně to sedí na mně,mám bledou kůži která je studená,nikdy se neopálím,oči mám zelené,jasně zelené a havraní vlasy a v noci nespím skoro vůbec,max. od tří.Když si budete myslet že lžu tak vám to nebudu zaclívat,každý má svůj názor.

Upíři se vyskytují po celém světě.Nejčastější zprávy a obavy z upírství pocházi z Česka,Německa,Anglie a Číny.

Kde upíři bydlí zůstává záhadou,někdo tvrdí že v zříceninách nebo ve starých kostelech,jiní zase že úplně normálně jako lidé aby nebyli nápadní.Co když to je váš soused ?! 

Můj názor

Žijí ,mezi námi ? Chovají se tak jak to vidíme ve filmech a čteme v knihách ? To se naši vědci snaží zjistit po staletí.Někteří lidé je berou jako zlo a služebníky ďábla,někdo jim chce být (JÁ) 

9b517573e8_68202140_o2.jpg

vampire-vampires-24486851-323-433.jpg

vampire2.jpg

vampire.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

já taky

(Lucka, 28. 10. 2012 15:01)

Ahoj,,, koukám, že máme asi hodně společného....
Kdyby sis chtěla o tajemnu popovídat můj mail je mileycek@stream.cz